مانیتور یکی از قطعاتی بوده که تأثیر بسیاری در اجرای بازیها، نرمافزارها و غیره دارد. از این رو یک راهنمای خرید مانیتور تهیه شده که در ادامه آن را بررسی و مرور خواهیم کرد. به دلیل اهمیت فراوان این قطعه، در خرید آن باید دقت فراوانی داشته باشید.
بررسی راهنمای خرید مانیتور
مانیتورها نقش بسیار اساسی در تجربه شما از یک سیستم کامپیوتری ایفا میکنند. در اجرای بازیهای مختلف، تماشای فیلم، کار با نرمافزارهای گرافیکی و غیره، این مانیتور است که بسیار مهم میباشد. در صورتی که کیفیت تصویر پایین بوده و یا مانیتور دارای مشکلی باشد، تجربه شما چندان لذتبخش نخواهد بود؛ بنابراین باید توجه داشته باشید که خرید یک مانیتور مناسب و باکیفیت امری دشوار و مهم میباشد.
به همین دلیل، راهنمای خرید مانیتور برای شما تهیه شده تا بتواند به شما در خرید یک مانیتور مناسب، کاربردی و مقرون به صرفه کمک کند. به طور کلی میتوان مانیتورها را در دو دسته عمومی و پیشرفته جای داد. مانیتورهای عمومی و عادی، آن دسته محصولاتی هستند که برای کارهای روزمره از قبیل وب گردی، اجرای نرمافزارهای آفیس و برنامههای عمومی دیگر استفاده میشوند؛ اما مانیتورهای پیشرفته، محصولاتی بوده که اغلب گیمر های حرفهای برای ایجاد کیفیت بیشتر و بهتر در اجرای بازیهای خود از آنها استفاده میکنند.
البته گاهی اوقات افراد دیگری همچون طراحان، نقشهکشها و غیره که نیازمند دقت بسیار بالا در رنگها و جزییات میباشند هم از این نوع مانیتورها تهیه کرده تا بتوانند برنامههای خود را دقیقتر و بهتر ارزیابی کنند. حال بهتر است بدانیم که یک مانیتور دارای چه جزییاتی بوده و چه مواردی از آن حائز اهمیت میباشد.
در ادامه بررسی راهنمای خرید مانیتور با ما همراه باشید.
رزولوشن تصویر مانیتور در راهنمای خرید مانیتور
اولین موردی که به ذهن میرسد و اتفاقاً هم بسیار تأثیرگذار میباشد، رزولوشن تصویر مانیتور است. شما میتوانید بر اساس نیاز خود، مانیتوری را انتخاب کرده که بیشترین هماهنگی را باکیفیت مدنظر شما داشته باشد؛ اما امروزه 3 مدل رزولوشن بسیار رایج بوده و در اکثر مانیتورها یکی از این سه نوع به کار رفته است.
این سه نوع شامل p 1080 FHD،p 1440 QHD وp 2160 4K میشود. مورد بعدی، اندازه صفحه نمایش در یک مانیتور میباشد. این مورد هم به سلیقه شما و اینکه قصد دارید از کامپیوتر خود چه استفادههایی داشته باشید بستگی دارد. به طور کلی مانیتورهای بزرگتر برای تماشای فیلم و انجام بازیهای کامپیوتری مورد استفاده قرار میگیرد.
اندازه مانیتورهای عادی و رایج در بازار، بازهای بین 21 الی 34 اینچ را در برمیگیرد؛ اما باز هم به طور محدود مانیتورهایی با اندازههای بزرگتر از 34 اینچ هم میتوان در بازار یافت.
در ادامه بررسی راهنمای خرید مانیتور با ما همراه باشید.
عامل بعدی، زمان پاسخگویی در یک مانیتور است. این مورد در مانیتورهای گیمینگ بسیار تأثیرگذار است. هر چه این عدد کمتر باشد، حرکات صفحه نمایش روان تر و بهتر اجرا شده و سریعتر میباشند؛ بنابراین دقت داشته باشید در صورتی که روان بودن یک مانیتور برایتان اهمیت دارد، به سراغ محصولاتی بروید که زمان پاسخگویی کمتری دارند.
پس از این موارد، به نکاتی درباره انواع نمایشگرها میرسیم. به طور کلی 4 نوع نمایشگر در بازار موجود میباشد. نوع قدیمیتر آن که ال سی دی بوده و امروزه کمتر در مانیتورها استفاده میشود. ال ای دی ها، نسل بعدی میباشند که در نمایشگرها به کار گرفته شده اند.
این نوع نمایشگرها، باریکتر و سبکتر و باکیفیت تر میباشند. دو نوع بعد OLED و QLED بوده که نسل جدید مانیتورها محسوب شده و بیشترین کیفیت را در بین نمایشگرهای بازار دارند.
وبسایت دیجی افرا یک سایت تخصصی در زمینه فروش و خدمات انفورماتیک است که شما میتوانید پس از بررسی راهنمای خرید مانیتور، برای خرید نهایی خود به آن مراجعه کنید.